როდესაც ვირუსების სეზონი დგება, კერძებს ამ ნარევით ვაზავებ. ჩემი შვილებისთვის ავადმყოფობა სრულიად უცხოა.

ინდურ, ჩინურ და ტაილანდურ სამზარეულოში წარმოუდგენლად დიდი პოპულარობით სარგებლობს ჯანჯაფილისა და ნივრისგან დამზადებული პასტა, რომლითაც ხშირად აზავებენ სხვადასხვა კერძებს მათთვის პიკანტური გემოს მისანიჭებლად. ინდურ სამზარეულოში ეს პასტა ხორცისა და ბოსტნეულის თითქმის ყველა კერძში გვხვდება.



ამ სანელებლის პოპულარობა განპირობებულია არა მხოლოდ მისი საოცარი არომატით, არამედ სასარგებლო თვისებებითაც. ნივთიერებები, რომელთაც ჭარბად შეიცავს ეს სოუსი, აძლიერებს იმუნიტეტს, ანადგურებს ორგანიზმში ბინადარ პარაზიტებს და იცავს მას ვირუსული დაავადებებისგან. 1 ჩ.კ. ამ ნარევის საყვარელ კერძებში ჩამატებით თქვენ მთელი ზამთარი საიმედოდ იქნებით დაცული სხვადასხვა ვირუსული და ინფექციური დაავადებებისგან.



როგორ დავამზადოთ ნივრისა და ჯანჯაფილის პასტა?

საოცრად სასარგებლო ამ სოუსის დასამზადებლად თქვენ დაგჭირდებათ ნახევარი ჭიქა გასუფთავებული და დაფქული ჯანჯაფილი და ნიორი. მათ ნარევში ვამატებთ 2 სუფრის კოვზ ზეითუნის ზეთს, ნახევარ ჩაის კოვზ სუფრის მარილს და კარგად ვურევთ. საოცრად გემრიელი და არომატული პასტა მზად არის.



გამოყენების წესი

მიღებული მასა აუცილებლად შეინახეთ მინის ქილაში. რეგულარულად 1 ჩ.კ. ამ სოუსით შეაზავეთ საყვარელი კერძები და დატკბით საოცარი არომატით.



ეს საოცრად ეფექტური და მარტივი გზაა იმუნიტეტის გასაძლიერებლად. თუ რეგულარულად ამ სოუსს მიიღებთ, საიმედოდ დაიცავთ საკუთარ თავს ვირუსული, ბაქტერიული და ინფექციური დაავადებებისგან. მას სასარგებლო გავლენა აქვს მთელ ორგანიზმზე.

იზრუნეთ საკუთარ მეგობრებზეც, აუცილებლად გაუზიარეთ მათ ეს ღირებული ინფორმაცია. გისურვებთ ყველაფერს საუკეთესოს!
ინფორმაცია
ჯგუფ სტუმარი-ის წევრებს არ აქვთ ინფორმაციის დატოვების უფლება.

გამოკითხვა

რამდენი ხანია რაც ჩვენი საიტით სარგებლობთ?

 

რეკლამა