ფოსფორით ჩვეულებრივი ჭიჭყინა(კილკა) გაგამდიდრებთ

2006
ფოტო: Женя on wikimedia

„გასულ წელს გაზეთის ერთ-ერთ ნომერში წავიკითხე, რომ დაკონსერვებული თევზი, კერძოდ ჭიჭყინა პომიდვრის სოუსში სასარგებლოა. გთხოვთ, შემახსენეთ, თუ რა მიზნით ხდება მისი გამოყენება. პატივისცემით, ი. პ.“

დიახ, ნამდვილად, გაზეთის ერთ-ერთმა მომხმარებელმა, მარია ტივოდარმა თავისი გამაჯანსაღებელი რეცეპტი გაგვიზიარა. გთავაზობთ უცვლელად.

„გაზეთის „ხანგრძლივი ცხოვრების“ ერთ-ერთ ნომერში გამომწერი ფეხის კრუნჩხვების შესახებ დახმარებას ითხოვდა. აღსანიშნავია, რომ კრუნჩხვებს ხშირად ორგანიზმში მინერალური ნივთიერებების ცვლის დარღვევა, კერძოდ კალციუმის იონების შეწოვა იწვევს. ამ პროცესების რეგულირება კი საკმარისი რაოდენობის D ვიტამინის და ფოსფორის მიღებით ხვდება. ჩვეულებრივ, ჭიჭყინა მათ საკმარისი რაოდენობით შეიცავს.

ფეხის კრუნჩხვების დროს მკითხველებს ჩემი მეთოდის გამოყენებას ვურჩევ. 1 აბი კალციუმი CaD3 დღეში 2-ჯერ უნდა მიიღოთ. ყოველდღიურ რაციონში კი დაამატეთ: 50 გრ ყველი, ჭიჭყინას კონსერვი ( 1 ქილა 2 დღე გეყოფათ) და 250-300 მლ რძე. ჩამოთვლილი პროდუქტები და მედიკამენტი 2 თვის განმავლობაში მიიღეთ. ორგანიზმი კალციუმით, ფოსფორით, D ვიტამინით გამდიდრდება და კრუნჩხვებიც გაქრება.

წარმატებას გისურვებთ! ღვთის წყალობით განიკურნეთ!

პატივისცემით, მარია ტივოდარი“

ჩვენთვის მნიშვნელოვანია, რომ თქვენ დაუჭირეთ მხარი ჩვენს პროექტს. მოიწონეთ და გაუზიარეთ სტატია მეგობრებს