5 საინტერესო რეცეპტი, როგორ დაამარილოთ თევზი გემრიელად და სწრაფად

57

ყველა პროდუქტზე ფასები იზრდება, მაგრამ დღესასწაულების წინა დღეებში სუპერმარკეტები უბრალოდ გიჟდებიან! ახლახან მსუბუქად დამარილებული თევზის შეძენა მინდოდა სადღესასწაულო სუფრაზე გასატანად. ალბათ, მიხვდით, რა ღირდა. ზედმეტი რომ არ დახარჯოთ, გიამბობთ, როგორ დაამარილოთ თევზი დამოუკიდებლად.

სინამდვილეში, ამაში რთული არაფერია. თითოეულ რეცეპტზე მაქსიმუმ 10-15 წუთს ვხარჯავ, მაგრამ საოცარ შედეგს ვიღებ. გარდა ამისა, დარწმუნებული ვარ მარინადის შემადგენლობაში და არაფერს ვრისკავ. ახალი თევზი კი უფრო იაფია. გიზიარებთ იდეებს, როგორ დაამარილოთ თევზი სახლის პირობებში.

როგორ დაამარილოთ თევზი სახლის პირობებში: 5 რეცეპტი

შემდეგი

5. ჩაიში დამარინადებული სკუმბრია

ინგრედიენტები:

  • 3 ს/კ მარილი
  • 2 სკუმბრია
  • 3 ს/კ შაქარი
  • 1 ლ წყალი
  • 3 ს/კ შავი ჩაი

მომზადების წესი:

  1. შავი ჩაი მოადუღეთ, შაქარი და მარილი დაუმატეთ, აურიეთ. ჩაის გაცივება აცადეთ, შემდეგ მარლაში გადაწურეთ.
  2. თევზს თავი მოაჭერით და გამოშიგნეთ. თევზი ღრმა თასში მოათავსეთ, მარინადი დაასხით ისე, რომ სითხემ მთლიანად დაფაროს ქაშაყი. 4 დღე მაცივარში შეინახეთ.

შემდეგი

როგორც ხედავთ, აქ მოცემულია მსუბუქად დამარილებული თევზის რეცეპტები ყველა გემოვნებისა და ბიუჯეტისთვის. ასეთი თევზი შეგიძლიათ დაუმატოთ სალათებს, სენდვიჩებს ან გაიტანოთ სუფრაზე ცივი წასახემსებლის სახით.