როგორ შევინახოთ ახალი მწვანილი 2 თვემდე. რეცეპტები კამიდან კამის დამოკიდებულებამდე

0
609

კამის სოუსი და კამის ზეთი ბევრი კერძის შესანიშნავ დანამატს წარმოადგენს. „პაპარაცი“ გიამბობთ, თუ როგორ მოამზადოთ კამის კონსერვი ზამთრისთვის და შეინახოთ ახალი მწვანილი რამდენიმე კვირით.

კამის სოუსი:

  • დაახლოებით 200 გრ კამა (შეგიძლიათ ღეროებიანად)
  • 8-10 კბილი ნიორი
  • 1 ლიმონი
  • 100 მლ ზეითუნის ზეთი
  • მარილი

კამის ზეთი:

  • კარაქი
  • კამა
  • ლიმონის ცედრა
  • შავი წიწაკა ან მუსკატის კაკალი

დეტალურად იხილეთ ვიდეოში:

პასუხი

დაწერეთ კომენტარი
ჩაწერეთ თქვენი სახელი