კამის სოუსი და კამის ზეთი ბევრი კერძის შესანიშნავ დანამატს წარმოადგენს. „პაპარაცი“ გიამბობთ, თუ როგორ მოამზადოთ კამის კონსერვი ზამთრისთვის და შეინახოთ ახალი მწვანილი რამდენიმე კვირით.
კამის სოუსი:
- დაახლოებით 200 გრ კამა (შეგიძლიათ ღეროებიანად)
- 8-10 კბილი ნიორი
- 1 ლიმონი
- 100 მლ ზეითუნის ზეთი
- მარილი
კამის ზეთი:
- კარაქი
- კამა
- ლიმონის ცედრა
- შავი წიწაკა ან მუსკატის კაკალი
დეტალურად იხილეთ ვიდეოში:
ჩვენთვის მნიშვნელოვანია, რომ თქვენ დაუჭირეთ მხარი ჩვენს პროექტს. მოიწონეთ და გაუზიარეთ სტატია მეგობრებს