როგორ შევინახოთ ახალი მწვანილი 2 თვემდე. რეცეპტები კამიდან კამის დამოკიდებულებამდე

789

კამის სოუსი და კამის ზეთი ბევრი კერძის შესანიშნავ დანამატს წარმოადგენს. „პაპარაცი“ გიამბობთ, თუ როგორ მოამზადოთ კამის კონსერვი ზამთრისთვის და შეინახოთ ახალი მწვანილი რამდენიმე კვირით.

კამის სოუსი:

  • დაახლოებით 200 გრ კამა (შეგიძლიათ ღეროებიანად)
  • 8-10 კბილი ნიორი
  • 1 ლიმონი
  • 100 მლ ზეითუნის ზეთი
  • მარილი

კამის ზეთი:

  • კარაქი
  • კამა
  • ლიმონის ცედრა
  • შავი წიწაკა ან მუსკატის კაკალი

დეტალურად იხილეთ ვიდეოში:

ჩვენთვის მნიშვნელოვანია, რომ თქვენ დაუჭირეთ მხარი ჩვენს პროექტს. მოიწონეთ და გაუზიარეთ სტატია მეგობრებს