სუნით მივხვდი, რომ მეზობელი ყვავილოვან კომბოსტოს ამზადებდა ვახშმად და რჩევის მისაცემად ვესტუმრე

0
574

ყველაზე გემრიელი ყვავილოვანი კომბოსტო გურმანების გულსაც მოინადირებს. ამასთან, ეს პროდუქტი იდეალურია მათთვის, ვინც ზედმეტ წონას ებრძვის, მდიდარია ვიტამინებით და მინერალებით და სასარგებლოა ჯანმრთელობისთვის. აუცილებელია მოამზადოთ სწორად, რომ არ დაკარგოს სასარგებლო თვისებები. პაპარაცის რედაქცია მოგიყვებათ რა შეცდომებით შეიძლება გააფუჭოთ კომბოსტო მომზადების დროს.

ყველაზე გემრიელი ყვავილოვანი კომბოსტო

ეს სასარგებლო ბოსტნეული სხვადასხვანაირად შეიძლება მომზადდეს. მოდით, ჯერ გავარკვიოთ, რით არის ის სასარგებლო და ვისთვის არ შეიძლება მისი ჭამა.

უნივერსალური “საშუალება” გასახდომად – ყვავილოვანი კომბოსტო შეიცავს დიდი რაოდენობით ვიტამინებს А, В, С  და სასარგებლო პროდუქტად ითვლება. მისი გამოყენება შეიძლება დიეტის დროსაც. ვიტამინების გარდა, ყვავილოვანი კომბოსტო მდიდარია სასარგებლო მიკროელემენტებით. შეიცავს ცილებს, ორგანულ მჟავებს, ბიოტინს, უჯრედისს, სახამებელს, ნახშირწყლებს, პექტინებს, ბუნებრივ შაქარს. ეს სასარგებლო ნივთიერების ნაკრები კიდევ უფრო საინტერესო ხდება თავისი დაბალ კალორიულობის გამო. ის ნამდვილი საჩუქარია ბუნებისგან მათთვის, ვისაც გახდომა უნდა.

საკვების გონიერად შერჩევა – ბოსტნეულს ბევრი უპირატესობა აქვს , მაგრამ ზოგმა ის სიფრთხილით უნდა გამოიყენოს. მაგალითად, მათ, ვინც ცოტა ხნის წინ ქირურგიული ოპერაცია გადაიტანეს მუცლის ღრუს ნაწილზე. თუ არის ფარისებრი ჯირკვლის პრობლემა, მაშინაც ფრთხილად უნდა მოეკიდოთ ამ პროდუქტის მიღებას. გაიარეთ ექიმთან კონსულტაცია. ია მოგცემთ კვალიფიციურ რჩევას.

ყველაზე გემრიელი ყვავილოვანი კომბოსტო მთელი ოჯახისთვის – საიდუმლო არ არის, რომ მოთუშული ყვავილოვანი კომბოსტო პატარების რაციონშიც შედის. რა უნდა ვქნათ, თუ ოჯახის ზოგიერთი წევრი ამ პროდუქტზე ცხვირს იბზუებს? თან ისე, რომ წესიერად არც გაუსინჯავს. შეიძლება ადამიანს ჰქონდეს ინდივიდუალური აუტანლობა პროდუქტის, მაგრამ ის რომ გემო არ მოსწონთ, სხვა საკითხია.თუ კომბოსტოს ცუდი სუნი აქვს გარეგანი დაზიანების და სიდამპლის გამო, ეგ სხვაა, მაგრამ უბრალოდ სუნი თუ არ მოსწონთ, მოამზადეთ გემრიელი სოუსით ან დაუმატეთ სანელებლები. დიეტური კერძიც კი ისე შეიძლება გაფორმდეს, რომ ყველაზე პრეტენზიული გემოვნების ადამიანიც კი დააინტერესოს.მზარეულები გვირჩევენ ჩავაგდოთ ქვაბში ხმელი პური ნატეხი, რათა კომბოსტოს სპეციფიკური სუნი შეიწოვოს. ხოლო გემოვნური და სასარგებლო თვისებების შესანარჩუნებლად მოამზადეთ ხოლმე ორთქლზე. ეცადეთ არ გადაგეხარშოთ ხოლმე.

რეცეპტები – ასეთი სასარგებლო და საჭირო პროდუქტი ყურადღების გარეშე არ უნდა დატოვოთ და სცადოთ სხვადასხვა ვარიანტები. გაგვიზიარეთ ყვავილოვანი კომბოსტოს მომზადების თქვენი საფირმო რეცეპტი კომენტარებში