ყველკასათვის ნაცნობი სიტუაციაა- რა ვაჭამო ოჯახის წევრებს, მეზარება კეთება, და მაცივარიც ცარიელია, გთავაზობთ ძალიან უბრალი საკაზმის რეცეპტსსაუზმეზეც..

მარწყვი ახლა პოპულარობის პიკზეა! თუმცა დესერტ კლაფუტიში შეიძლება ჩავდოთ ნებისმიერი ხელმისაწვდომი ხილი: ბალი, ალუბალი, ქლიავი, გარგარი, ატამი, ვაშლი..

არაფერია უფრო სასიამოვნო, ვიდრე აგარაკზე, მზიან დღეს ახლობლებთან და მეგობრებთან ერთად დასვენება... მაგრამ ახლა გარეთ ცივა, ამიტომ პიკნიკის სეზონი..

შინაური ყველის ფუნთუშები-არც ისე მარგებელი საკვებია, მაგრამ მე ხანდახან ჩემი ოჯახის წევრებს ვათამამებ ამ კერძით...

ხორცის რულეტით ადვილად ვერ გააკვირვებთ ვერავის. მას ამზადებენ ქათმისაგან, ღორის ხორცისაგან, სოკოსაგან და შავი ქლიავისაგან, სხვადასხვა ბოსტნეულისა და..

ჩვენ დაჩვეულები ვართ ბისკვიტის ტაფაზე გამოცხობას რომელიც შედარებით დიდ დროს მოითხოვს, ჩვენ ვიცით უფრო ადვილი რეცეპტი და საიდუმლო რომელიც თქვენ..

ეს სალათი, აუცილებლად შეგიყვარდებათ. შებოლილი ქათმის მკერდი , წვნიანი პამიდორი და არომატული ქამა სოკო-მარტო ამ ინგრედიენტების ჩამოთვლით აღგეძვრებათ..

კარგ დიასახლისს არასოდეს არ უჩნდება ტორტის გამოცხობისას პრობლემა, პრობლემა წარმოიქმნება არსაიდან, კულინარული შედევრი საჭიროა დაიჭრას ლამაზად, თუ..

ბორშისათვის მისატანებელი უნაზესი ,,პამპუშკები“, ფუნთუშები, სულ რაღაც 20 წუთში! ვერ წარმომიდგენია ჩემი სადილი მათ გარეშე. სადილზე-ბორშზე გემრიელი..

გაფრთხილებთ წინასწარ, არ გააკეთოთოთ ეს ფუნთუშები საღამოს, იმ გათვლით რომ მას დილით ჩაიზე მიირთმევთ , არაფერი გამოგივათ, საუზმისათვის არაფერი..

რას აკეთებთ როდესაც ტკბილი გინდათ? ბევრი ჩვენგანი გარბის მაღაზიაში, იმიტომ რომ ხელმისაწვდომია, იაფია და გემრიელია. მაგრამ ზოგჯერ სურვილი გვიჩნდება..

სულ ცოტა დროა დარჩენილი იქმდე , რომ ყველგან გაისმოდეს , ,,გილოცავთ დამდეგს“ ქუჩები აივსება სადღესასწაულო განწყობის მქონე ადამიანებით, სასაჩუქრე..

შებოლილი, დამარილებული, შემწვარი და ორთქლზე მომზადებული სკუმბრია არის ძალიან ძვირფასი და მინერალებით და ვიტამინებით გაჯერებული პროდუქტი. თევზის..

კერძის სახელი მოდის გერმანული schnitzen- დან- ნიშნავს ,,დაჭერით”, შნიცელი შეიქმნა ავსტრიაში მე-15 საუკუნეში, მაგრამ პოპულარული კერძი გახდა მხოლოდ..

ღორის ნეკნები ნაზი და წვნიანი რომ გამოვიდეს და არ გამოშრეს შეწვის დროს საჭიროა წინასწარ გავაკეთოთ მარინადი, რამოდენიმე სახის სოუსი არსებობს ძვლიანი..

ეს პარკები ძალიან გემრიელი და ლამაზი გამოდის, ამიტომაც ისინი დღესასწაულებისათვის იდეალურია...

შოკოლადიანი ნაზი ბლინები და არაჟნის კრემი - ეს არის არაჩვეულებრივი შერწყმა! ეფექტისათვის დაამატეთ რამოდენიმე ცალი კენკრა და გახეხილი შოკოლადი,..

შინაური ღვეზელები - ეს ყველაზე პოპულარული ცომეულია. ყველა გამოცდილ დიასახლისს მათი მომზადების საკუთარი საფირმო რეცეპტი აქვს. თუმცა, ექსპერიმენტებისა..

როგორც ცნობილია ხშირად საუზმის ან ვახშმის მოსამზადებლად სულაც არაა საჭირო საიდუმლო ინგრედიენტების მოძებნა. ყველაფერი გენიალური, ადვილია, ამას..

კერძის მოსამზადებლად მთავარი ამოცანაა არაჩვეულებრივი არომატი შვუნარჩუნოთ სოკოს და საერთო სურათში ჰარმონიულად ჩავხატოთ მიქლიო, ქამა და სხვა..